Milieubewuste schapenvachten

De schapen worden geslacht voor het vlees. Het vlees is doorgaans voor eigen consumptie, of hooguit voor regionale verkoop op de markt. Ze komen dus niet van een groothandel, maar zijn wel heel professioneel gelooid en schoongemaakt.
Daarbij hebben we een hele fijne basis gevonden – en goede contacten gelegd – om hoge kwaliteit schapenvachten te kunnen blijven uitzoeken voor onze klanten en deze voor een nette prijs aan te bieden. Lucky Sheep hoopt dat je een mooie sfeervolle aanvulling in ons aanbod kunt vinden voor je huis en interieur en eventueel voor op het tuinmeubulair!

Geniet van uw schapenvacht

Het leuke aan een schapenvacht is dat je hem het hele jaar kan gebruiken. Een schapenvacht is warmte regulerend en daarom kun je zowel in de winter als in de zomer plezier hebben van je schapenvacht. De natuurlijke eigenschap die de schapenvacht bezit laat de lucht tussen jou en de schapenvacht circuleren en reguleert zo de temperatuur.  Zweten zal je dus niet snel doen op een schapenvacht. Schapenvachten zijn ook heel populair om te gebruiken voor baby’s. Onze kortharige vachten zijn hier ook meer dan geschikt voor.

Lucky Sheep en dierenvellen in de toekomst

Wij willen ons in Zwolle en Overijssel verder blijven ontwikkelen en naast de schapenvellen en wollen kleden die we aanbieden ook meerdere producten vinden die mooi in ons assortiment passen. Wij willen een compleet aanbod aan u bieden. Hierdoor zullen wij ook geregeld verschillende dierenvellen aanbieden. We hebben bijvoorbeeld een koeienvel, springbok en andere huiden van niet bedreigde dieren die heel mooi in uw woning of bedrijfspand passen. Ontdek alles verder in onze webshop!